Kačarína bloguje

Nenútené riadky všehochuti...

 

Ako Katka začala blogovať

 

…pár písmeniek na úvod…

Ahojte všetci.

Vitajte na ,,mojich“ a dúfam, čoskoro aj Vašich stránkach. Pre začiatok by som zvolila ,,jemnú“ formu zoznámenia, takže teraz pár riadkov o mne a mojom webe.
Volám sa Katarína a na tomto svete deriem topánky už 29 rokov. Pochádzam z krásneho malebného mestečka kúsok od Trenčína. V živote som stretla veľa zaujímavých a významných ľudí. Pre niekoho spojenie týchto dvoch slovíčok môže predstavovať stretnutie napr. Brada Pitta, Jeniffer Lopez a pod. No pre mňa to neboli svetoznáme osobnosti, ale osobnosti, ktoré mi vniesli do života veľa príjemných chvíľ, na ktoré sa nezabúda a týmito chvíľami ovplyvnili môj život. Medzi najdôležitejšie osoby, ktoré ovplyvnili môj život, boli jednoznačne rodičia. Ukázali mi smer života, naučili ma podeliť sa o pekné chvílky, kúsok čokolády…Vďaka týmto dvom ľuďom viem, o čom je život.
V súčasnosti je svetlom môjho života môj priateľ, ktorý to nemá jednoduché so mnou. No je to človek, ktorý je pre mňa nesmierne dôležitý. Vďaka nemu si v posledných dňoch plním sny!!! Po zamyslení opravujem, on je mojim splneným snom…
Je tu ešte pár ľudí, o ktorých by som sa mohla zmieriť, ale bolo by to na dlho. No ak predsa by sa niekto z tých dôležitých dostali na moje stránky, tak ich aspoň spomeniem : zelenú Alenku ( takmer 10 rokov sme sa nevideli, ale stále na ňu spomínam), Marcelku ( neuveriteľná kamarátka, s ktorou som namiesto šprtania na štátnice sedela na námesti v Trnave a pozorovala mladých oteckov, Mirečku (spríjemnila mi život na Morave a oživila vo mne lásku k spevu a gitarám) v neposlednom rade moja adoptívna dcérenka Lucka...........keď tak uvažujem, nie je veľa ľudí, ktorí ovplyvnili môj život, ale o to kvalitnejší sú spomenutí človiečkovia :-)

Náš web by nemal byť jednostranne zameraný, rada by som sa tu podelila s Vami o skúsenostiach z bežného života. Každý sme iný a každý máme iné skúsenosti.
Ako si predstavujem môj web?
Nenútené riadky všehochuti : bežný život, príbehy, recepty, rady, kultúra a v neposlednom rade príroda, či už pestovanie rastliniek alebo túry :-).
Musím sa Vám pochváliť minulý víkend som bez vytrénovanej kondičky zvládla 20 km cez hory po okolí Dubnice nad Váhom. Všetkým Vám, ktorý potrebujete prečistiť hlávku vrelo odporúčam. Nič nie je krajšie ako sedieť uprostred lúky a sledovať ako sa vietor naháňa korunami stromov, počúvať zvuky lesa …

To na úvod a na prvý článok po neuveriteľne dlhej dobe snáď stačí…
Verím tomu, že sa rozpíšem a podelím sa s Vami o denné radosti aj starosti a hlavne skúsenosti, rady, recepty, tipy na výlety a túry…

Vaša Kačarína

PS : Chcete vedieť ako vzniklo týchto pár riadkov? Niekto dôležitý mi napísal : napíš svoj prvý článok, nech ho môžeme uložiť na web........a ja som ho napísala.
Majte so mnou trpezlivosť.....